KEPADA PASANGAN YANG INGIN MENGANDUNG….

Setelah lebih 25 tahun menjalankan pusat rawatan Homeopathy saya dapati kian ramai pasangan yang berkahwin muda tetapi agar sukar untuk mendapat zuriat. Ada diantara mereka yang agak segan untuk datang ke klinik untuk mendapatkan rawatan. Walaupun kami menawarkan rawatan secara pos tetapi apabila diminta mengirimkan sedikit sample rambut meraka agak keberatan. Jadi sebagai satu usaha untuk menolong mereka ini kami membuat promosi untuk menjual SET UBAT KESUBURAN - satu botol untuk suami ( X tra strong) dan satu botol untuk isteri (Female Tonic). (Sila melawat hhhomeopathy..untuk melihat diskripsi ubat ini) Harga yang di tawarkan juga berpatutan, RM 100 satu set. Tambah RM10 untuk urusan pos express/pos laju. Jadi jumlah yang harus dibayar ialah RM 110 sahaja. Kandungan sebotol/ satu bungkus ialah sebanyak 60 biji untuk kegunaan sebulan.

Pertanyaan boleh dibuat melalui sms atau taliponĀ  017-6859907

Pesan terus dengan email drhashimee@gmail.com

Bayaran boleh dibuat on line atau dibank di akaun:

Bank Islam Malaysia Bhd dimesin mendepositkan wang tunai ke akaun 14032010013629 atas nama Hashimee Bin Hashim atau

Maybank2u.comĀ  atau di mesin mendepositkan wang tunai di Maybank ke akaun 164548058212 atas nama Abdullah Hashimee

Melalui online sila masukkan email drhashimee@gmail.com sebagai email beneficiary. Email ini untuk rujukan kami bagi mengesahkan pembayaran anda.
Sekiranya melalui mesin mendepositkan wang tunai email salinan slip atau sms no. reference bank in ke 017 6859907

Satelah pembayaran dibuat sila email drhashimee@gmail.com atau sms 017 6859907 NAMA DAN ALAMAT PENUH anda untuk penghantaran menggunakan Pos laju/Pos Express.

InsyaAllah kami akan memastikan pesanan anda akan dipos pada esoknya melainkan terdapat cuti umum pada keesokkannya atau ketiadaan stok bagi produk tersebut.

One Response to “KEPADA PASANGAN YANG INGIN MENGANDUNG….”

  1. Alexander7 Says:

    < b >< a href=”http://www.trustedpillspot.com/?ml=buy-generic-LEVITRA buy@generic.LEVITRA” >…< /a >< /b >< /blockquote >…

    Need cheap generic LEVITRA?…

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.


403 Forbidden
nginx

403 Forbidden